Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
blush

I must direct this question to Management ..Bill

Something very odd happens when I get a message on here ..When I click on the link to answer the post, My Internet Explorer freezes>.........
It doesnt happen any other site......

Do you have any clues??????Or do I talk too much?????????? shock

I tried it all over the web, and it only seems to happen on Gardenhelper..

Any answers might help.
Thanks .B


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
blush blush

today and yesterday for sure.. Bad today ......Soon as I clicked on your message it says "Internet Exploreer had Encountered a problem and needs to close and it freezes......

Any ideas?
Thanks

barb



[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
loz
Unregistered
loz
Unregistered
For months I've had an error symbol in the lower left of my tool bar when I am here....no other site just here.... why But it hasn't froze up on me.

Still haven't put Mozilla on the laptop yet---I know I should--I will eventually. thumbup

Jiffymouse
Unregistered
Jiffymouse
Unregistered
nono loz... i'm surprised at you! i thought you were going to do that weeks ago!

loz
Unregistered
loz
Unregistered
I was but I keep forgetting! blush

Joined: Nov 2006
Posts: 26,932
Giggles
20k Posts
Offline
Giggles
20k Posts
Joined: Nov 2006
Posts: 26,932
My Internet Explorer doesn't freeze on here.


[Linked Image]
[Linked Image]

"I Love Virginia!"
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
Originally Posted by Shirley4
My Internet Explorer doesn't freeze on here.



Where else could it freeze?????????????
Probably too many storms coming here??????? lol

It is a continous battle on the snail machines. I aren't using a fast dsl or the satellite ...Too costly. Maybe be why............

blush


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Nov 2006
Posts: 26,932
Giggles
20k Posts
Offline
Giggles
20k Posts
Joined: Nov 2006
Posts: 26,932
(( Originally Posted By: Shirley4My Internet Explorer doesn't freeze on here.


Where else could it freeze????????????? ))

On ANOTHER site?? why


[Linked Image]
[Linked Image]

"I Love Virginia!"
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
idea

Shirley is trying to boot me off Gardenhelper............. yikes

tapfoot

Ha ha
it is working right today..............

mooo haha


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Nov 2006
Posts: 26,932
Giggles
20k Posts
Offline
Giggles
20k Posts
Joined: Nov 2006
Posts: 26,932
((Shirley is trying to boot me off Gardenhelper............. ))

WHAT??!!!! rolz I NEVER know what you are talking about!!!


[Linked Image]
[Linked Image]

"I Love Virginia!"
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
thumbup

Hiya Shirley,

Thought that would wake you up!!!!!!!!!!!!!!

Joking ......... lol
Any snow in cincinnatti? or how it is spelled??????

Not much here, just some drifts where the blowing stopped..
Up to the 40's next week they say.

Have a nice day.............
thumbup


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Heres your to internet explorer --> answer

*Runs away* lol

Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
Thanks


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Hehe sorry couldn't resist grin

Try clearing all your cache & browsing history & cookies

Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
Whats so funny?

I did all that , including the defrag job......

zone alarm is active and well?



[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Sorry, i was just in a cheerful mood :(

What version of Internet Explorer do you have?

Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
......xp.

XP

Some one said it has something to do with site upgrades??

I cleaned out every thing I can think of.



[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Hmmm... Maybe I should try logging in here with Internet Explorer and give it a try

Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
Be my guest......

barb


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Strange... Theres no problems using Internet Explorer

I have Windows Vista Home Premium(Wish Microsoft would just make one version of Vista not 4 versions)

Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
why
Thanks for checking.....I now had it in other places, but not the sites.
It is possible that my slow service isnt responding like the dsl and high speed.

I have the slowest Internet service on the nation devil
However I dont plan to spend 60 dollars to be fast,...It doesnt make any money for me......I am assuming one day the whole computer networks will all be wireless.......
They do have fiber optic in an area near us.......I have a wireless scanner printer fax combo......I like it .

I am assuming your on the fast one.

Thanks
Barb


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Which Internet Explorer are you using?

I'm on a 256 KBS ADSL connection

Joined: Jun 2003
Posts: 30,496
Likes: 61
Northern Star
30k Posts
Online Crazy
Northern Star
30k Posts
Joined: Jun 2003
Posts: 30,496
Likes: 61
I have dial up and my Internet explorer freezes on me, it's because it tries to upload at the same time as my digi-camera software.


~~Tam~ You can bury all your troubles by digging in the dirt.
[Linked Image from agardenersforum.com]
[Linked Image from agardenersforum.com]
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
Originally Posted by Hadeda
Which Internet Explorer are you using?

I'm on a 256 KBS ADSL connection


mine is only saying...26.4 kbps

Is that what your talking about??????

usually 21

Will I have found out they are upgrading on my server..........I didnt have the problem yet today......I will let you know..
What else do I look for ?
You clear history in the explorer , as well as the home page , right ?

Tell me more........

This one freezes with half dozen open pages.. cant shut none..
b


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Thats your speed of your connection grin

Which version of Internet Explorer are you using?

Internet Explorer 5?
Internet Explorer 6?
Internet Explorer 7?

Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
explore 7..........

It just did the silly about 3 minutes ago.. This time it wasn't as bad.. It just said it encountered and problem and it sent a message to microsoft.
It didnt freeze....I started over and it went thru...........

However before that It been saying No dial tone......
Could not get online..That occurs often also..
b


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Jan 2004
Posts: 2,920
2k Posts
Offline
2k Posts
Joined: Jan 2004
Posts: 2,920
Dodge,
I have had so much trouble with Internet explorer lately, sometimes it's been day's, last time l could go online was last night for an hour, this is the first time today.
The message l get is cannot find server.


[Linked Image]
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
dodge Offline OP
Hot Rod
20k Posts
OP Offline
Hot Rod
20k Posts
Joined: Oct 2005
Posts: 21,848
yikes

Once in a while I get that quote also.
Or else it tells me to sign in, and I am already online......Many crazy things.
I see no peace for the wicked.(me)
I did try the Mozilla and went back to Internet exp.

The email on Mozilla was nothing to brag about.......An it was a slower process on the email part........So here I sit......

We can dream can't we..


[Linked Image]
[Linked Image]
PS... My horse isn't here, this is my Nitemare..
Joined: Dec 2006
Posts: 963
500 Posts
Offline
500 Posts
Joined: Dec 2006
Posts: 963
Maybe try reinstalling Internet Explorer 7? That might sort out some of the problems

To tell the truth, I haven't used Internet Explorer for over 2 years before I tried to figure out your problem lol


Link Copied to Clipboard
Seasonal Ticker
Gardening Links
Gardening in March
Gardening in April
Gardening in May


Shop at Amazon and Support AGF
Are you shopping online? Click this link first and A Gardeners Forum will receive a commission for your referral at Amazon.com (shopping through this link to Amazon will not have any impact on your prices at Amazon).
Like Us on Facebook
Forum Statistics
Forums65
Topics14,313
Posts240,928
Average Daily Posts3
Members16,006
Most Online10,356
Nov 2nd, 2019
Top Posters(30 Days)
Random Gallery Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5